Méér dan een evenementen bureau!

 

KOOKWORKSHOP

Een kookworkshop is natuurlijk een fantastische manier om alle zintuigen te prikkelen! Gezellig samen zijn met vrienden of collega’s terwijl een gepassioneerde chef-kok u laat kennis maken met de heerlijke verse ingrediënten.

Tijdens de kookworkshop krijgt u handige tips mee, maar het belangrijkste is natuurlijk dat u een gezellige avond heeft.  Onder het genot van een goed glas wijn en een ontspannen sfeer bereidt u de beste gerechten. Na de workshop staat er een mooi gedekte tafel voor u klaar waar u en uw gezelschap gezellig kunnen gaan genieten van uw eigen gemaakte creaties.

Aanbod kookworkshops
Noord Holland Events biedt een (zeer) uitgebreid aanbod aan kookworkshops. Van koken op sterrenniveau met een sterrenchef tot aan een brainstorm kookworkshop. En van een biologische kookworkshop tot en met een maatschappelijk betrokken kookworkshop voor het goede doel.

Locaties
Of u nu op zoek bent naar een kookworkshop in regio Alkmaar, Zaandam, Amsterdam, Hoorn Enkhuizen of Haarlem. Noord Holland Events heeft een (zeer) uitgebreid aanbod kookworkshops voor u geselecteerd.

Kookworkshop reserveren
Zin in een leuke en inspirerende kookworkshop of wilt u liever een kookworkshop op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

KLIK HIER VOOr champagne workshopKLIK HIER VOOR shake & taste workshopKLIK HIER VOOR locatiesKLIK HIER VOOR bedrijfsuitjes

Kookworkshop 1
  • Kookworkshop 1
  • Kookworkshop 2
  • Kookworkshop 3
  • Kookworkshop 4