Méér dan een evenementen bureau!

Kerstfeest/nieuwjaarsfeest’

Een traditionele kerstborrel of kerstdiner is natuurlijk hartstikke gezellig maar wellicht wilt u dit jaar toch iets anders. U wil van de gelegenheid gebruik maken om uw personeel eens extra te bedanken of juist het moment gebruiken om een hechtere band te creëren met uw relaties, zodat iedereen weer met goede moed het nieuwe jaar in gaat. Heeft al een idee? Noord Holland Events wel!

Wat is er allemaal mogelijk ?

Voorbeeld Kerst: U stapt uw bedrijf binnen en waar normaal de opslagruimte is voor de producten is nu een sfeervol kerstplein gecreëerd! Authentieke kersthuisje waarvan de zo typische geuren komen van warme chocolademelk & glühwein, een wat verwarde Kerstman die zijn arrenslee kwijt is, winterse aankleding met natuurlijk een prachtige kerstboom. De gasten kunnen bij de diverse kersthuisjes lekker wat eten halen en plaatsnemen op het terras terwijl tussendoor de "kerstmissen” zorgen voor de kerstklassiekers! Uiteraard is het ook mogelijk dat de avond verder gaat met een spectaculair feest waarbij modellen rondlopen met heerlijke hapjes.

Nieuwjaar: Een nieuwjaarsreceptie waarin een toast wordt uitgebracht op het nieuwe jaar is natuurlijk hartstikke gezellig. Alleen u wilt dit jaar misschien toch net even wat anders ! De receptie wordt geopend met knallende kurken. Champagnemeisjes staan klaar om de gasten te ontvangen met een heerlijk glas champagne en op het podium staat een live band voor de muzikale omlijsting. Wat betreft de oliebollen, deze kunnen de mensen zelf uit "de muur” trekken, hoewel de muur voor het gemak even is vervangen door een rijdende automatiek. Dus in plaats van krokketjes uit de muur worden het oliebollen!

Interesse in een kerstfeest of unieke nieuwjaarsreceptie?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

KLIK HIER VOOR shop uw eigen kerstpakket

KLIK HIER VOOR case relatiedag kerst

Kerst1
  • Kerst1
  • Kerst2
  • Kerst3
  • Kerst4