Méér dan een evenementen bureau!

voorbeeld relatiedag

Verras uw relaties met een relatie dag georganiseerd door Noord Holland Events!

Aanvraag klant
Een leuke relatiedag, waarbij er een oprechte ontspannen sfeer ontstaat. En waar de relaties zich in een informele omgeving helemaal thuis voelen.

Het idee
Noord Holland Events heeft voorgesteld om samen met de relaties kerstbomen te gaan zagen. Een totaal verzorgde dag: van busvervoer, catering en kampvuur. Tot zelfs paard en wagens, om zo de sfeer compleet te maken.

De locatie
De kerstbomen werden die dag omgezaagd in een bos van Staatsbosbeheer. Wij hebben daar twee pagode tenten geplaatst, die door hun eenvoudige en sfeervolle inrichting, goed aansloten bij het thema. De terrasheaters en de kampvuurplaats zorgden voor de warmte.

De dagindeling
Het mocht de relaties uiteraard aan niets ontbreken. Een touringcar stond klaar bij een bij een centraal liggend P&R terrein. Tijdens de busreis was er heerlijke koffie en thee en de kinderen kregen een pakje drinken. Rond 12.00 uur werden de gasten hartelijk ontvangen op de locatie door onze gastheren- en vrouwen. In een tent stond een heerlijke lunch klaar en voor de kinderen (mét inmiddels eigen kerstmuts) waren er marshmallows en broodjes om in het kampvuur houden.

De gasten werden per gezin meegenomen om een kerstboom te gaan zagen. Per paard en wagen gingen ze op weg naar het kerstbomenveld. Het zagen van de kerstboom was een leuk moment, waar veel werd gelachen en veel leuke foto’s werden geschoten. Uiteraard hoefden de relaties niet zelf te slepen met de kerstboom. Zij werden de volgende dag keurig door ons afgeleverd.

Het was een zeer leuke dag en de reacties waren super!

Kg 1
  • Kg 1
  • Kg 2
  • Kg 3
  • Kg 4