Méér dan een evenementen bureau!

bruiloft case

Vraag van de klant
Verzorg onze bruiloft in Augustus in het House of Amsterdam, aan de Herengracht te Amsterdam. Onderdelen: een ceremonie, een receptie, een diner en het feest. Het aantal dinergasten is 18,  voor de rest van de dag zijn 115 mensen uitgenodigd. De dag verzorging duurt van 13.00 uur tot 01.00 uur (exclusief op- en afbouw).

De locatie
Het prachtige House of Amsterdam is een indrukwekkende locatie die uit meerdere ruimtes bestaat. Ze hebben allemaal hun eigen, stijlvolle identiteit.

De huwelijksdag
Wij hebben de diverse ruimtes sfeervol aangekleed. De klassieke ceremonie had een 17e eeuw uitstraling,  de receptie was klassiek/modern ingericht. Het feest was weer heel modern ingericht: een strakke bar, loungebanken, statafels met led verlichting en een DJ.

Het bruidspaar, dat per boot arriveerde, werd opgewacht door de gasten op de kade. Na de ceremonie volgde aansluitend de receptie. Hier werd de bruidstaart aangesneden en werd er champagne geschonken. Intussen werd de ceremonieruimte omgetoverd tot statige dinerruimte, voor het diner na afloop van de receptie.

’s Avonds arriveerden de gasten voor het feest en alles was tot in de puntjes geregeld. De DJ zorgde voor een fantastische sfeer, zodat de gasten om 01.00 uur met tegenzin het feest verlieten.

klik hier voor trouw locaties

klik hier voor vervoerklik hier voor entertainmentklik hier voor catering

klik hier voor tentenklik hier voor hotels
House of amsterdam aa
  • House of amsterdam aa
  • House of amsterdam bb
  • House of amsterdam cc
  • House of amsterdam dd