Méér dan een evenementen bureau!

Bedrijfsuitjes regio amsterdam

 

Bent u van plan om een bedrijfsuitje te organiseren in Amsterdam?
Dan bent u bij Noord Holland Events aan het juiste adres! Wij staan bekend om het organiseren van LEUKE bedrijfsuitjes in onze veelzijdige hoofdstad!

Naast de Amsterdamse coffeeshops en het ‘red light district’ staat Amsterdam ook bekend om haar belangrijke haven en haar diamanten. De stad kent vele gezichten en wordt ook wel het Venetië van het Noorden of ‘the City of Diamonds’ genoemd. De historische binnenstad, met tal van monumenten, culturele mogelijkheden en de prachtige grachtengordel maaktde stad uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes. Van bekende musea, unieke rondleidingen tot culinaire rondvaarten.

Actieve en passieve bedrijfsuitjes Amsterdam
U kunt denken aan een stadswandeling onder begeleiding van een rasechte Amsterdamse gids die u meeneemt naar de culinaire hot spots van Amsterdam. Ook bieden wij een op maat gemaakte rondvaart cruise waarbij u ondertussen mag genieten van de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel.

Wij verzorgen actieve bedrijfsuitjes voor u zoals unieke workshops en uitdagende teambuilding activiteiten in en rondom Amsterdam. Naast het actieve bedrijfsuitje, organiseren wij natuurlijk ook passieve bedrijfsuitjes waarbij uw personeel tot rust kan komen. Zoals een yoga-les in het park of een exclusief verzorgd diner waarbij het u aan niets ontbreekt!

Wat u ook wenst: wij creëren voor u het perfecte bedrijfsuitje, passend bij u en uw medewerkers!

Bedrijfsuitje in Amsterdam en Noord-Holland
Met een bedrijfsuitje van Noord Holland Events gaat u op ontdekking in het fraaie Amsterdam en ontdekt u de verborgen parels van Amsterdam. Noord Holland Events zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje tot in de puntjes geregeld is en dat u terug kunt kijken op een perfect verlopen dag.

Klik hieronder voor een greep uit de bedrijfsuitjes die mogelijk zijn in Amsterdam. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor een bedrijfsuitje op maat!

 

bedrijfsuitje the taste of diamonds

 bedrijfsuitje proeverij in het donker

bedrijfsuitje hot, cold and cocktails

KLIK HIER VOOR bedrijfsuitjes in overige regio's

 

KLIK HIER VOOR vervoer

KLIK HIER VOOR hotels

KLIK HIER VOOR themafeesten

 

Bedrijfsuitjeamsterdam1
  • Bedrijfsuitjeamsterdam1
  • Bedrijfsuitjeamsterdam2
  • Bedrijfsuitjeamsterdam3
  • Bedrijfsuitjeamsterdam4